Monday, 12 October 2009

Puteri Gunung Ledang

Last week, aku drive ke Johor...Melarikan diri dari kesibukan hiruk pikuk kota metropolitan...Mencari ketenangan diri...Aku ke kaki gunung lagenda, Gunung Ledang....Dah lame aku x mandi air terjun...jauh aku berjalan...let's picture tell the story okay...




~posing sebelum membasahkan diri~

 
~beraksi di celah-celah batu..prop batu je yg ade~




~saat menerima cahaya dari-Nya...:P~



~merenung ke suatu titik yang 'sesuatu' sangat...~



~lalalalala....~

Aku mandi kene pakai baju sebab ade bebudak pompuan kelas aku...gambar diorang x boleh disiarkan atas kerelaan diorang sendiri...so, aku kene la pakai baju..kalau x, Z*#*#HUGtgas#@*#@...hehehehe...


Yang penting aku puas dapat mandi air terjun...tempat die memang masyuk...aku dah jejakkan kaki di kaki gunung...one time nanti aku nak jejak kaki ke puncak gunung pulak....

Next destination....Air Terjun sekitar Gombak..aku tengah cari member nak ajak picnic ni...hurmmm..




ENTAHLAH... AKU PUN TAK TAHU...




9 comments:

I am Karl said...

bukak je baju lenkali

haha

-cD- said...

background da menarik..
tapi ngape pose sedey? hahaha time kat sungai la org nak pose seksi oopsss...

sungai gombak bertoksid.. baik jangan hahahah.

Deqrum Laiel said...

Karl~xpe...kalo dgn ko nanti sah2 aku mandi sungai bukak baju...hahahaha... :P

Deqrum Laiel said...

Bro cD~bukan sedey lew..saje pose2 serious...hehe..

yeke toksid?hurm..considerable neyh...ade port2 baru yg menarik x selain ulu yam dgn ulu langat?

shafarshahril said...

tau x. puteri gunung ledang tu sbnrnye maknyah. hahaha

p/s: laling, jgn bukak baju ok. nnti nmpk lulu leliak.hehe

ezam said...

sunway lagoon ler best....hehehehehe

Deqrum Laiel said...

Shafar~yeke die maknyah...hahaha...meh sini..kite 'sekolah' kan die...

P/s:lalang, i dah trim dah...hehehehe

Deqrum Laiel said...

Bro ezam~hurm...bajet xde la..yg ekonomi sket lew..

azizisamsudin said...

teringat PUTERI GUNUNG LEDANG .. hahahahaa....