Tuesday, 20 October 2009

Teruja????Takut???

Ape yang teruja sangat tu ye...
Ape yang takut sangat tu ye...
teruje ke???
takut ke???


~tetibe ko suke ye kucing..~

Jadual exam untuk semester ni dah pun keluar pagi tadi...
Hurm...x adil rasenye sebab killer paper diletakkan berderet-deret...hurm...

EDU 3105-Teknologi dalam Pengajaran dan Pembelajaran
9/11/09~~2.30-5.00 ptg
(ngantok tyme)

MTE 3107-Planning and Teaching Mathematics
11/11/09~~8.30-11.00 pg
(killer paper ni)



~mati terbunuh dgn tragis~

MTE 3108-Basic Calculus
12/11/09~~8.30 - 11.00 pg
(killer paper gak)

2 killer paper diletakkan berderet-deret...
pastu ade gap seminggu..sambung lagi

PJM 3110-Kurikulum dan Pedagogi Pendidikan Jasmani
18/11/09~~2.30-5.00 ptg
(ngantok tyme gak ni)

ELE 3102-Principles of English Language Teaching
19/11/09~~2.30-5.00 ptg
(sure xde mase nak tido ni)

lepas tu aku nak meronggeng-ronggeng dgn yang tersayang...
nak lepaskan sume tension(bukan ilmu) yg dah berkeladak kat otak ni...



~heavennye dapat tido dgn lena mcm baby ni~

ENTAHLAH... AKU PUN TAK TAHU...


2 comments:

I am Karl said...

yang tersayang....

Deqrum Laiel said...

bkan ke ko karl??
ooppsss.....

:P