Friday, 20 November 2009

Merdeka!!! Mau Duit Ka??!!!!


~4.20 p.m.~

4.20 petang... aku melangkah keluar dari dewan peperiksaan... saje aku keluar awal...malas nak dok lame2 dalam dewan peperiksaan...Rimas....xde bende yang nak diramas-ramas dah...semuenye dah settle...

Corak peperiksaan aku kali nie agak menarik..minggu lepas aku gunakan sepenuhnya 2 jam 30 minit untuk jawab soalan paper major aku...minggu ni pulak aku x gunakan sepenuhnya masa untuk jawab paper minor aku..keluar awal la...

hurm..ENTAHLAH, AKU PUN TAK TAHU..hanya Tuhan yang tahu ape yang akan ditakdirkan nanti..kalau aku score bagus, ade habuan yang akan menanti.. apakah HABUANYYA??? Biarlah Rahsia...hehehehe...



 ~Dato CT pun ade bagi tahu...~

Tapi buat sesuatu itu bukan kerana ganjaran semata-mata...tetapi untuk masa depan yang bakal kunjung tiba... Senang cite sekarang ni, aku dah merdeka...



~ MERDEKA!!!MERDEKA!!!MERDEKA!!!~

Sebelum raye haji ni, aku nak settle kan beberapa urusan yang belum disettlekan sepanjang aku menghadapi peperangan mental...aku kene tukar IC baru sebab cip tak boleh dibaca... nak usha2 filem2 akan datang yang bakal ditayangkan(dah mula jadi kaki wayang)...





 ~tempat biasa aku beli tiket wayang~

habiskan tournament ping pong yang tertangguh selama 2 minggu... dan lain-lain...

So, aku akan bercuti selama 6 minggu..macam-macam bende aku boley buat dan nak buat...
aku nak tengok wayang...
nak pergi bercuti di dalam dan luar negara(bukak minda sket)..
nak usha2 spare-part baby aku...
nak berkaraoke...



~dah dekat setahun tak ke sini~


dan kalo sempat nak cari perkara yang mendatangkan hasil....KERJA...





MAU DUIT KA???!!!




ENTAHLAH... AKU PUN TAK TAHU...

1 comment:

I am Karl said...

nk join!

haha

apa2 text me