Friday, 4 June 2010

Bebas!!!

YAHOOOOO!!!!!
berakhir sudah episod penggal pertama tahun 2010 neyh...
hurmm...aku rase macam sayu je hati

~motif nak meraung~

xde la meraung...kahkahkah...
this semester is challenging semester...
first time praktikal...
banyak pergi melancong...
join macam2 event...

semua dapat diharungi dengan jayanye....
yesssssssss!!!!!!!

Exam dah habiss...
Event semua dah habis...
MERDEKHAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!




cuti 3 minggu...
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....(selalu sangat dapat sms mcm ni)
mungkin bosan...
mungkin tidak...


Recently aku baru je habis bace
Quadrologi(betulkah ini) novel Ramlee Awang Mursyid...

Bagaikan Puteri-Cinta Sang Ratu-Hijab Sang Pencinta-Cinta Sufi


~cinta sufi~

3 hari aku bace...3 hari aku mimpi Sunan datang...
Yes, aku betul2 menghayati watak beliau dalam novel ni...
Tertarik dengan peribadi beliau sebagai seorang manusia....

"Sebagai Manusia, Aku Sayang Padamu"

oh tidak...
Air mata jantanku mengalir di setiap episod novel ini...
SUDAHHH!!!!!


cuti ni aku nak habiskan satu lagi buku...

~ni diaaaaa~

Sebuah buku yang merungkai misteri seorang pahlawan terbilang....
Yang penting aku nak bace dan faham bukti2 kukuh
sama ada hadith atau ayat Al-Qurancyang menyatakan..

ALEXANDER ADALAH ZULKARNAIN...

dan
waktu2 senggang aku isi dengan hobi wajib di rumah...
my PS2.......sudah memanggil2 kala ini...

malam ni mahu pulang ke kampung...
suke balik malam sebab kereta tak banyak...
tak panas...
enjoy driving...
hehehehe...

15-17 Jun ni aku akan holiday ke PD dengan family...
Tapi my parents ade kursus di Cameron Highland jugak at the same time...
mane satu yang nak pergi yea?????


ENTAHLAH...AKU PUN TAK TAHU...



2 comments:

ezam said...

iskandar & alexander adelah 2 manusia beda..huhuhuhhuh....


selamat berchoti...free kalu moh ler lepak kapar ke kuala ke...huhuh

ムゾンケ光 said...

Azad... akk pun baru beli CInta Sufi...!!!

tak abes bc lg.. tgh sangkut part lawan lawan part last tu...

huhu besh besh kalau ada insan sebaik Saifudin~

^___^