Tuesday, 4 August 2009

Ogos menjelma

hmm...
bulan ogos...
cepatnye mase berlalu...rase macam baru semalam je bulan januari..tapi xpe..hidup mesti diteruskan...ape2 pon..biar ape orang kate tentang kiter, hidup kene teruskan,,hanye kiter yang memahami diri sendiri...just ignore ape orang cakap..jadi diri sendiri...at least kiter x hipokrit..x berpura-pura..kaki bodek segala..hmm...biarkan sahaje manusia begitu...

fuuhh!!!!citer bulan ogos ni best sket sbb mcm2 cite ade...tp x la sume DL nak cite kat cni...hurmm....sepatutnya di saat ini DL dah berada di dalam khemah menikmati keseronokan camping di tepi pantai nan permai...tetapi disebabkan kes virus selesema binatang haram tu, sume postpone...hampeh btol...

 
ni pantai teluk chempedak
then, keje pon blambak..kelas pon banyak...adoyaiii...ape kehey nye yop...baru je nak g teluk batik...tapi dah kene postpone lpas raye...katenye lpas raye la..x tau jadi ke x selagi virus selesema binatang haram tu masih merebak..hurm..ape2 lah..yg penting aku tenang...
citer yg berikutnye pasal..pasal..pasal..kerajinan membace berbagai-bagai blog..hurm...kadang2 sekali sebulan tulis..then yg lain bace je blog orang..kadang2 kelakar giler bace blog blogger ni..ye la...tetibe feeling sedih..feeling gumbira bagai nak rak..feeling sakit...dan sebagainye...so, dapatlah input-input dari bloggers ni tentang perkar2 yang tak pernah tahu...thanks to the all bloggers kat alam maya ni...
toleh kanan...toleh kiri....lah...keje x siap lagi....
burrrr!!!!!!???!!??!?!?!!?!??!?(I%^%$^#@^@%@

2 comments:

I am Karl said...

sebulan skali bru update

hehe

motif ada gmbr teluk nangka ehh teluk cempedak

deqrum said...

tu gambar 2 tahun lepas..feeling xde gambor teluk batik..