Wednesday, 9 September 2009

090909- Tribute to my beloved classmate

090909
combination nombor yg cantik...
dan mungkin ianya memberi seribu makena kepada sesetengah orang...
tp bg aku, ianya biase saje...
tiade yg istimewa pada tarikh ini...
bagi aku, setiap hari adalah istimewa...
sebab ape???
sebab setiap hari memberikan pengalaman yg baru dlm hidup aku...
pengalaman yg sukar di cari...
pengalaman yg sukar diduga...
pengalaman yg amat beerti...
pengalaman yg amat bermakna...
jadi, sepanjang pengalaman 3 tahun aku berada di kota metropolitan ni...
aku nak share dgn korang sume...
classmate aku yg aku sayang...
sebab ape???
sebab aku x pernah merase clasmate yg same...
selame 5 tahun...
segale suke dan duke dikongsi bersame...
pertelingkahan dan kemesraan antare kitorg menjadikan kitorg
lebih matang berbanding dulu...
lebih berfikiran terbuka...
lebih bertolak ansur...
dlm mencapai kata sepakat...
Alhamdulillah,
semuenye berjalan dgn lancar...
walaupun terpalit sedikit kepahitan, kekecewaan, kesedihan...
namun, kitorg kongsi bersame2 kesemuanya...
demi membina sebuah ikatan ukhwah...
yg sejati dan abadi...
so, aku nak dedikasikan entry kali ini...
to my beloved classmate...
yg telah memberikan...
jutaan kenangan...
jutaan kemanisan...
jutaan kepahitan...
jutaan kegembiraan...
jutaan kesedihan...
sepanjang aku mencari erti sebenar kehidupan...



WE ARE PISMP MATHEMATICS 2008 INTAKE
 this picture time kitorg mase first year 2008





 
~tyme ni muke semua innocent lg~
Heroin
  
~ha~
 

~jay~

~ain~

~syue~

~yana~

~ifah~
  
~ebah~
  
~mun~
Hero

~acap~

~jai~

~anas~

~arep~

~ayap~

~john~

~aieq~

~haziq~

~atah~

~fiz~

~mohazam~

~deqrum~ 
first year, tahun pertame sbgai undergraduate students..
mcm2 aktiviti kitorang buat mase tahun ni
Jazz Chant, English Speaking Day
 
~tyme ni kitorang buat  jazz chant sempena English Speaking Day~
Math Day

~tyme ni mase buat pameran math dan one of the hasil kerja kitorang~
Bina Insan Guru Siri 1

~tyme ni Bina Insan Guru kat Kem ALIM, Banting Selangor
 

Bina Insan Guru Siri 2

~Bina Insan Guru Siri 2 di Taman Pertanian Bukit Cahaya Sri Alam, Selangor~
dan beberape lagi peristiwa yg x dapat di tayangkan
APE YG PENTING???? KERJASAMA!!!!
seronok rasenye dapat menghadapi Tahun Pertama dgn jayanya...
Tahun Kedua akan menyusul entry seterusnye...
to my beloved classmate:
AKU BANGGE ADE CLASSMATE MACAM KORANG!!!

~aku bangge berjaye menawan puncak Gunung Nuang~
 


ASTALAVISTA BEBEH

p/s:gambar terpakse dikecilkan disebabkan beberape alasan yg munasabah..harap maklum..

3 comments:

I am Karl said...

aiyoo

keciknye gmbr

pilihla medium or large lenkali ms nk upload..

huu

e-jan said...

oh no...
me..here!! haha
ok...thnks clasmate! =)
nti kite wat reunion ms umur 60 thn ek? haha

Deqrum Laiel said...

lame lagi dowh..
aku ade cadangan..
sape yg dah ade anak je buat reunion..
hahaha