Monday, 5 October 2009

Kita Tengok Dia Punya

Minggu lepas, 30/9/09 sampai 3/10/09 aku diterbangkan khas ke Chalet Impian, Teluk Batik...haaa....bukan sebab aku ni VIP tp kene hadiri Kursus Kepimpinan Manikayu Pengakap...hmm..nak jadi pendidik anak bangsa katenye...kene la pergi...rela dalam paksa kan...lalalalala....giler ah...4 hari xde internet, laptop..boley jadi giler dow..hahahaha...aku malas nak banyak cite..so, korang tgk je la gambar2 yg aku hapdate ni ye...sesambil makan kuih raye yg blom habes tu lagi ye...komen pon jgn lupe ye...lalalalala...

layannnnn..........



~pose2 dulu kat banner die...lalalalala~



~siap je pasang khemah,terus je hujan...nasib la...~




~tyme masak mase malam pertam..eh, 'malam pertama'..sesuatu sangat..hehehe...~




~ceramah..bla..bla..bla...sok..sek...sok..sek...bosan...~



~pasang pintu gerbang....gajet wajib...mcm org tue plak aku tgk...~




~sekawan Oren yang memang mesre...~



~sekawan Oren yg best giler...ade gak blogger di cni..teke la beb...~




~Posing kat pantai~
(x dapat nak mandi pantai...wawawawa...)

dan lastly...



~pose2 pelangut2 setia kamera aku..hehehehe...~

x banyak gambar yg dpt aku hapload sebab gambar yg diambil tidak sesuwai ditonton..lagipon bukan best pon camping ni...kalao nak kate best pon sebab aku dapat tidor dalam air-cond selame 2 malam berturut-turut...hahahaha...memang betol2 'camping' kan amer...dayat....hahahaha....dalam gambar2 kat atas ni ade beberape blogger yg join camping ni..blog amer, click sini...blog dayat, click sini...blog faiq, click sini...blog jai, click sini....aku promot blog korang ni..saham kene ade beb....hahahaha....

sepanjang-panjang aku kat camp..macam2 lagu yg aku belajar..tapi aku paling tak boleh lupe lagu yang bertajuk...'Kita Tengok Dia Punya'...hahaha....hayatilah lirik di bawah ye..

kite tengok die punye
die tengok kite punye
same2 kite tengok
tengok matenye...

kite cium die punye
die cium kite punye
same2 kite cium
cium baunye

kite jilat die punye
die jilat kite punye
same2 kite jilat
jilat aiskrimnye

kite ramas die punye
die ramas kite punye
same2 kite ramas
ramas rambuntnye

kite perah die punye
die perah kite punye
same2 kite perah
perah otaknye

kite intai die punye
die intai kite punye
same2 kite intai
intai bukunye

kite pegang die punye
die pegang kite punye
same2 kite pegang
pegang janjinye

kita usap die punya
die usap kite punye
same2 kite usap
usap belakangnye

kite belai die punye
die belai kite punye
same2 kite belai
belai orangnye

suci fikiran, suci perkataan, suci perbuatan...
(undang2 pengakap yg ke-10)

hahahahaha......


ENTAHLAH...AKU PUN TAK TAHU...





9 comments:

ezam said...

mcm lucah je lagu di atas itu...hahahha....suci macaman pun mesti duk konar gak....

I am Karl said...

suke la kan lagu lucah

hahahahaha

rs dh tua2 ni still ok ke ha tuk berpengakap

shafarshahril said...

hi abg pengakap!
saya sailormoon
haha

Deqrum Laiel said...

abg ezam~hahahaha..yg penting sentiasa berfikiran positif dan suci sesuci lea=baran di bulan yg mulia ini...hehehe...

Deqrum Laiel said...

haikal~ kalau fikir lagu tu lagu jiwang, boleh jadi jiwang la...hahaha..

jurulatih yg letih tu semua umur 40 tahun ke atas...sesuwai sangat...hehehehe...

Deqrum Laiel said...

shafar~hai sailormoom, saye teringin ke bulan...

azizisamsudin said...

hahaha,,, i like !

Deqrum Laiel said...

gg~ape yg like sangat tu?hahaha...

pengakap ade macam2 lagu yg boleh diberi 'nafas' baru....hahahahaha

Anonymous said...

Just want to say what a great blog you got here!
I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

Thumbs up, and keep it going!

Cheers
Christian, iwspo.net