Monday, 5 October 2009

Kepulangan 2

aaahhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaaaaahhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaaaaahhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KENAPA?!?!?!?!?!

KENAPA!!!?????!!!!!

KENAPA????!!!!!

What Happen????What Happen????

Gedebak!!!!Gedebuk!!!!!Dushhhh!!!!!!!!Dusshhhhh!!!!!Gedebik!!!!!Paaakkkkk!!!!!!!!!!!!

Teruk dibelasah.......

Siape???!!!!! Siape yang kene belasah ni???!!!!!Siape yg belasah pulak???!!!!

KENAPA????!!!!!

KENAPA???!!!!!

KENAPA?????!!!!

Haaaa........................

Alkisahnye...aku balik kampung Sabtu lepas....dengan hajat untuk merehatkan diri...memanjakan diri setelah penat dan lelah 4 hari bercamping...(penat ke tido dalam air-cond)..lalalala...memang penat...letih....kejutan selepas raye...ye la..mood raye x ilang lagi terus g camping....giloossss!!!...bersambung cite kat atas...sape yg kene belasah?sape yg membelasah?kenape kene belasah?haaaa....aku telah dibelasah teruk oleh family aku....huhuhuhu....berikut adalah kaedah yang digunakan untuk belasah aku...

Aku drive kete

Hari Sabtu

Cheras(umah aku) - Ijok(rewang, sepupu kawen) - Hospital Kuala Lumpur(parents ajak, nak tgk atok kat hospital) - Ijok(parents nak rewang blek) -  K. Selangor(amek adik kat hostel, nak blek demam) - Tg Karang(Hantar adik kat umah) - Kuala Selangor (Raye umah member) - Tg Karang(Blek umah kg)

Jumlah Perjalanan = 240 KM

Hari Ahad

Tg karang(umah kg) - Ijok(pakcik tumpang sampai umah sepupu)  -  Puncak Alam(Kenduri Kawen)  -  Shah Alam(Kenduri Kawen)  -  Ijok(tgk sepupu bersanding)  -  Shah Alam( akak ngan abang ajak jalan2)  -  Bukit Jelutong(tunggu abg ipar habes keje kat klinik)  -  Tg Karang(blek umah kg tido)

Jumlah Perjalanan = 225 KM

Jumlah Keseluruhan Perjalanan = 465 KM


Giillooooooooooooooosssss!!!!!!!!!!!!!!!!!

nak rehat x jadi rehat...teruk kene belasah...hurmm..nak wat macam mane...orang bujang....kene la berkorban demi keluarge sebelum ade komitmen lain....bile la nak tamat zaman bujang ni ye....hurm....lalalalalala...malas nak fikir...belajar habiskan dulu.....hahahaha....

Walaupun kene belasah....yg penting dapat MC pemberian abang ipar yang tersayang hehehe....aku nak cari mood raye balek ni...kalo xde pape, weekend ni aku akan ke Johor beraye umah classmate aku...sape nak ikot, tolong cium siku masing2...sape dapat cium, baru boleh ikut..



















Masing2 cube mencium siku masing2....hahahahaha.....


 

ENTAHLAH... AKU PUN TAK TAHU...

4 comments:

azizisamsudin said...

cium siku ??? emm .. btw .. thanks 4 your abang ipar cos bg mc .. kalau x ... x rehatla ..



cikgu kecikk .. x de la maksud tersirat .. semua dah tersurat dah ...


ade fb x ??

azizi bin samsudin ..

Deqrum Laiel said...

gg~nasib baik ade sorang doktor..hehehe...


sile lihat facebook anda~(",)

PeQ GaRaGe said...

eleleleh..

biaselaa.. adat jadik driver..

aku lagi jauh drive.. lbh kurang 100KM sehari selama seminggu.. (time musim raye)

tambah lagi drive blk kg n ke KL.. 500KM lebeyh x 2... muahahaha..

Deqrum Laiel said...

peq~maybe lepas ni aku kene belasah lagi...cameron highland/penang/langkawi....huhuhuhu...