Thursday, 10 December 2009

Separuh Jiwaku Pergi

Separuh Jiwa ku pergi...

hurmm...

ke mana agaknye separuh jiwaku nie pergi...


~berfikir....~


Sebelum tue...
sepanjang seminggu aku kat kg bercuti...
aku habiskan 2 novel dalam mase 3 hari...



novel nie...


dan...



novel nie...


kedua-dua cerita sangat bagus dan memang thriller...


Novel 9 Nyawa tu yang terbaru...
kepada peminat R.A.M., rugi kalau x bace...


dan


berbalik semula kepada tajuk entry nie...
separuh jiwaku ku mahu pergi...
pergi mana?????






~tawaran hebat~


aku akan mengikuti program pelayaran...
Kapal Layar Diraja Tunas Samudera Voyage...
Lumut-Belawan-Lumut...
Anjuran Kem. Belia dan Sukan..

Pelabuhan Belawan tu kat area Medan, Sumatera...


So, selama 2 minggu aku tak online dan update blog...
tapi lepas habis program nie...
aku akan kongsi pengalaman dengan kalian semua...


Dan Separuh Jiwa, ku bawa pergi ke program pelayaran...
Dan separuh lagi ku tinggalkan untuk orang yg dirindui selalu...
Sape orang tu ye???



ENTAHLAH...AKU PUN TAK TAHU...

 

5 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

Wowwwwww meletop!!
Apa lagi join la beb!

faiq said...

aku nk buah tangan..yeah!

ezam said...

jalan leklok......mahu fruithand juga ya.......

ChekguSekolah said...

weh..mana aci p Belawan..aku sampai langkawi jerk..
huhuhu..

tapi xpe...ko naik Tunas Samudera dengan TLDM..ketat giler peraturan..n kapal kecik..hahaha..

Aku naik Puteri Mahsuri dengan fasi Halim Mazmim..wawawa..jeles la...jeles la...

tapi serius..best giler pengalaman nie..bukan senang nak naik kapal free2..

j0j0_bdiN@ said...

wah~~9nyawe da kuar ke~~!!
nak beli!!!!!!!

best tak?
azad~aku da jpe blog ko~~
lalalala~~