Thursday, 27 January 2011

Phheewwwww!!!!!

Hari ni tiada apa yang menarik di sekolah. Hanya mengikuti rutin sekolah seperti biasa. Hari ni kelas aku dari pukul 7.40-8.40 pagi aje...then free sepanjang hari. Tapi keje bertimbun jugak la nak kene buat. Next week dah cuti. Soa ku nak rehat cuti ni. Takmo pening2 pikir pasal keje. So, habis je kelas pukul 8.40 terus la mendaki bilik guru di puncak kayangan..TINGKAT 4 OK! DAN NAIK TANGGA! sekolah tak mampu nak bina lif.. tapi takpe la.. bagus untuk exercise kardio, takyah la g gym..tapi aku rase kaki aku dah cukup cantik kalu nak buat kardio.. Yang aku risaukan ade la bahagian abs aku yg kian meruncing...oh tidak....

Selama 4 jam aku dah bertapa di puncak kayangan since 9 pagi sampai la time balik.. Alhamdulillah sebab ada air-cond..syok la buat keje..hehehehe...lepas tu aku g makan kat Rojak Bellamy depan sekolah dengan Haziq, member practical aku.. hari tu aku pakai baju kemeja biru dan haziq pakai baju sukan..aku tak suke pakai baju batik..tak tau nape..haziq pulak pakai baju sukan sebab ajar PJ pagi tadi...sampai2 je terus amek order, aku makan rojak mi sotong, dan haziq nasi goreng ayam telur dadar.. Hari ni genap hatrik aku makan rojak time lunch.. Start dengan rojak mi biase, then semalam rojak mi ayam and today rojak mi sotong.. Lepas ni aku nak test nasi ayam, mee rebus atau macam2 lagi makanan yang ade... Insya Allah ade la sikit review untuk kedai makan ni yea...

Budak yang amek order aku ni budak pompuan, bertudung la..manis budaknye...tengah tunggu habis spm..budak SMK Aminuddin Baki...aku tilik je aku dah kenal...tengok kedut kat bibir je dah tahu budak tu sekolah kat mane...hehehe..ok, aku tipu..aku tengok die pakai baju ade tulisan SMK Aminuddin Baki kat belakang baju die...then mase die hantar makanan tu, sempat tanye die sikit la pasal diri die..lepas tu die lepak kat tepi dinding kedai makan tu..then aku pun tanye la "awak dah lame ke keje kat sini?"budak tu pun jawablah "aah, since lepas spm hari tu, tapi sabtu ni last..sebab nak amek lesen kete," Alamak, tak dapat la nak cuci mate lagi lepas ni..aduyaii..hehehe..jahat nih!!Serius!! suke tgok muke bdak pompuan ni...walaupun amcam brutal tapi bile tgok wajah die....pphheewwwwww!!!!!!!!!!!!!

ENTAHLAH... AKU PUN TAK TAHU...

8 comments:

Amir Rayyan said...

motif asal ada dihujung cerita kan azad kan..hahahah...:)

Eeqrum Laiel said...

Amir rayyan~itulah seni penulisan...hehehe...

mr.syazwan said...

nafsu kuat!

x cukup 1 nak pasang lagi 1 ye??

teetttttt

hahaha

=_=

Qarl said...

Dilanda cinta pdg pertama

W. Hidney said...

che'gu ker?

Eeqrum Laiel said...

Mr syazwan~sejak bile saye ade pasang 1 ni?hahaha..single aje...

Eeqrum Laiel said...

Qarl~itulah kuasa mata...

Eeqrum Laiel said...

W.hidney~yea, saye cikgu...x percaye?hehehe..anda adalah golongan majoriti yg tidka mempercayai saye seorang cikgu..hehehe..