Wednesday, 26 January 2011

Eh, salah time ke?

"Ok class, turn to page 25-27 and do the exercises..I give you 15 minutes to solve the problems"..tibe2 ade 2 orang budak hantar buku dan beg kertas dan letak atas meja cikgu..Aku terkesima..sejak bile aku bawak beg kertas kat sekolah..Aku tengok luar..ohh, kak norlizawati.."ade ape kak?"..."sekarang ni mase English, class akak."..beliau bersuara.."hmm, jap yea,"...

Aku gi check jadual kat buku RPH aku, then, YEZZAAAAAA!!!!!!!AKU MASUK SALAH TIME..SEPATUTNYA AKU MASUK SETENGAH JAM YANG LALU!!!!!!TIDAKKKKK!!!!!!!

Dengan yakin diri terus aku cakap kat anak2 aku.."open your text book, turn to page 26 and do the exercise number 1-6. We'll check together tomorrow."then, keluar kelas dan terpa kak liza.."eh, salah time yea, saye ingat sekarang..."sambil cover malu.."takpe, jadual ni kadang2 tak betul sikit,"perli kak liza sebab nak kate aku tak betul agaknya... HAHAHA!!!!!!! Sorry to my child..i'll see you tomorrow....

Tadi time lunch makan rojak kat depan sekolah..Ade sorang abang suggest suruh try..demi memenuhi permintaan beliau, aku pun ajak haziq g makan...WOW!!SEDAP GILERRR!!!Aku bukan penggemar rojak tapi sangat sedap...Sesiapa yang tak tahu ROJAK BELLAMY, sila google yea sebab dah ade beberapa blogger buat review pasal tempat makan ni...mungkin aku wat review next time la yea..tapi all of you should try la bagi yg belum try...Hmm..esok lunch ape pulak yea???

ENTAHLAH...AKU PUN TAK TAHU...

3 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

haha...sian chekgu sala msok class plk..xpe besa laaa...sme cm chekgu patik dlu..miahaha..

Amir Rayyan said...

len kali check btol2...hehehe...;)

Eeqrum Laiel said...

Fauzi~dah tua la..kadang2 terlupa..hehehe

Amir rayyan~hmm..tu la..tolong ingatkan aku...hehehe..kata ana raffali..