Thursday, 3 September 2009

Tumpukan Perhatian

Di suatu pagi yang indah dan hening...



~matahari baru nak naik~


ade lah satu group budak2 medic ni nak tgok lecturer
diorang check mayat...


~bukannye mayat yg dah berkapan~


diorang pon g la bilik mayat beramai2 dan melihat perbuatan
lecturer sambil lecturer tu mengomel...


~mcm ni la lbey kurang~


"Nak jadi doktor, ada 2 kualiti yang sgt penting. First, korang
sume x boley jijik tgk mayat"

kemudian lecturer tu pon masukkan jari kat mulut mayat tu.
dan menjilat jarinye itu...



~sedap giler lecturer tu jilat jari die~


then, lecturer tu suruh sume bebudak medic tu buat bende yg same...
diorang pon buat la bende yg same dgn penuh perasaan
kejijikan yg menguasai diri...


~sedapnye ayam sampai menjilat jari~


lepas tu, lecturer tu membebel lagi...

"kualiti ke-2, ialah pemerhatian yang sangat tajam...
saye masukkan jari hantu, tp saye jilat jari telunjuk...
sekarang, tumpukan perhatian..faham!!!"

korang tau x lepas tu jadi ape???









kalo korang nak tau...

diorang terkejut beruk dan terkedu

~muke diorg lbey kurang mcm ni la~












lepas tu masing-masing muntah hijau...

~muntah hijau...eeuuuwwww...~


moral of the story~berikan perhatian mase orang buat explanation ye...

3 comments:

♥♥me ~ cik sara said...

doktor seng pande!
ngapusi bocah nomm...ishhh3..

padan muka diorg..ekeke

Deqrum Laiel said...

uduk la...
doktore arek test bocah2 iki wae..

hahaha...

I am Karl said...

apekah

jawa dan jawa bersatu

aduyai

apekah
apekah
apekah